O nama | Markfarm apoteka

 

Apoteka Markfam posluje od 2009. godine na Novom Beogradu.
Osnivači Ustanove su Snežana Lazarević – diplomirani farmaceut specijalista i Strahinja Lazarević – diplomirani farmaceut.
Od prvog dana, Apotekarska Ustanova Markfarm je u potpunosti posvećena svojim korisnicima. Predstavlja deo sistema primarne zdravstvene zaštite i ulaže maksimalno znanje i odgovornost kroz rad sa pacijentima. Pre svega u pogledu savetovanja i konsultacija; praćenja terapije, suplementacije i higijensko-dijetetskog režima korisnika; upućivanja na lekare opšte prakse i lekare specijaliste; izdavanja lekova propisanih elektronskim receptima; i posebno ulaže u prevenciju i zaštitu svojih korisnika i pacijenata. 
Dobar Apotekar poznaje preko 10.000 preparata, sa svim važnim informacijama o upotrebi, sastavu, indikacijama i kontraindikacijama, merama opreza i neželjenim dejstvima. Dakle, dobar apotekar poseduje preko 100.000 informacija uvek dostupnih svakom korisniku.
Dobar Apotekar je dobar čovek koji voli svoju profesiju. 
Tim Apoteke Markfarm danas čine 15 sjajnih apotekara, farmaceuta i tehničara, raspoređenih u 3 Apoteke, dve na Novom Beogradu i jednu na Zvezdari.
Asortiman apoteka svakodnevno raste, kao i baza korisnika. 
Ideja o Online poslovanju ima za cilj da svim korisnicima prezentuje što više informacija o preparatima koji se nalaze u asortimanu apoteke, kao i da omogući direktnu komunikaciju sa svima na daljinu.
Sajt za Online poslovanje se razvija od 2019.godine. Počeo je sa radom 1.aprila 2021. Kreatori i organizatori sajta su Stefana Lazarević – diplomirani ekonomista i Branka Ranković – farmaceutski tehničar, pod rukovodstvom direktora Ustanove - Strahinje Lazarevića.

 

Nasi podaci

  • APOTEKARSKA USTANOVA "MARKFARM CO" 
  • Jurija Gagarina 149/8, Novi Beograd

 

  • 106377144

 

  • 17780212

 

 

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing