Mapa dostave | Markfarm apoteka

 

Internet prodavnicom www.markfarm.rs upravlja Apotekarska ustanova “MARKFARM CO", sa sedištem u Jurija Gagarina 149, lokal 8, Novi Beograd.

AU “MARKFARM CO” ima potpisan ugovor sa Post Express kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije. 

Kurirska služba Speedy Express vrši dostavu na većini teritorija opštine Beograd.

 

Rok za dostavu putem kurirske službe Speedy Express je 48, maksimalno 72 časa u slučaju plaćanja robe pouzećem ili putem platnih kartica. Za porudžbine čije plaćanje se vrši avansnom uplatom putem elektronskog bankarstva ili uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 24h od trenutka prijema e-maila sa potvrdom porudžbine, a rok za dostavu je 48, maksimalno 72 časa od trenutka evidentiranja uplate.

 

Rok za dostavu putem kurirske službe Post Express, maksimalno je 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem ili putem platnih kartica. Za porudžbine čije plaćanje se vrši avansnom uplatom putem elektronskog bankarstva ili uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 24 časa od trenutka prijema e-maila sa potvrdom porudžbine, a rok za dostavu je maksimalno 5 radnih dana od trenutka evidentiranja uplate. 

 

Prijem pošiljke:

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17h. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, putem e-mail adrese markfarm.rs@gmail.com ili telefonskim pozivom na 062/332-073. Ukoliko je pošiljka bez oštećenja slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu.

Cena dostave:

Za porudžbine vrednosti preko 6.000 RSD dostava se ne naplaćuje. Troškove dostave za porudžbine u vrednosti ispod 6.000 RSD snosi kupac. Cena isporuke koju plaća kupac je 300 dinara ili u zavisnosti od mase paketa prema cenovniku kurirske službe (PDV uračunat). Porudžbine koje imaju masu preko 2 kilograma, a koje nemaju vrednost veću od 6.000 RSD, plaćaju prema cenovniku kurirske službe koja vrši dostavu.

 

LIČNO PREUZIMANJE

 

Opcija *Lično preuzimanje* odnosi se na Ustanovu na adresi Jurija Gagarina 149/8 (TC Piramida).

 

Rok za preuzimanje paketa je 3 dana ili na zahtev (naglasiti u polju Napomena).

Paket možete preuzeti tek nakon potvrdnog mail-a da je spakovan i spreman za preuzimanje. Ukoliko dođete po paket pre prijema potvrdnog mail-a, porudžbina će se smatrati nevažećom.

Molimo Vas da planirate Vašu kupovinu.

Ukoliko imate hitne potrebe, apoteka u TC Piramida (Jurija Gagarina 149/8) radi 00-24h i potrebne proizvode možete kupiti po cenama u apoteci.

Plaćanje porudžbine za Lično preuzimanje možete izvršiti online putem platne kartice ili e-bankinga.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja.

Hvala Vam na razumevanju.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing