Mapa dostave - Markfarm apoteka

 

 

  

BRZA DOSTAVA – NOVI BEOGRAD               

Internet prodavnicom www.markfarm.rs upravlja Apotekarska ustanova “MARKFARM CO", sa sedištem u Jurija Gagarina 149, lokal 8, Novi Beograd. AU “MARKFARM CO” ima potpisan ugovor sa Post Express kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije. 

 

KURIRSKA SLUŽBA – POST EXPRESS

Za opštine Novi Beograd i Zemun, internet prodavnica www.markfarm.rs razvija mogućnost dostave danas za danas. Redovan dnevni razvoz je planiran tako da sve Vaše porudžbine, koje ste potvrdili u periodu od 00:00 do 17:00 h budu dostavljene istog dana u periodu od  10:00 do 20:00 h. Ukoliko Vaša porudžbina bude evidentirana najkasnije do 17:00 h, paket možete očekivati do kraja dana. Ukoliko je Vaša porudžbina za područije Opštine Novi Beograd ili Zemun, evidentirana nakon 17h, njena dostava se vrši narednog dana. U slučaju da prodavac ima mogućnost dostave navedene porudžbine do 23:30 h, poziva potrošača i postavlja pitanje da li potrošač želi da primi pošiljku istog dana, u periodu od 20:00 - 23:30 h. Ukoliko potrošač odgovori odrično, porudžbina se šalje sutradan nakon 9:00 h. Dostava danas za danas ne radi nedeljom.

Rok za dostavu putem kurirske službe Post Express, maksimalno je 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem ili putem platnih kartica. Za narudžbine čije plaćanje se vrši avansnom uplatom putem elektronskog bankarstva ili uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 24 časa od trenutka prijema e-maila sa potvrdom narudžbine, a rok za dostavu je maksimalno 5 radnih dana od trenutka evidentiranja uplate. 

Prijem pošiljke:

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, putem e-mail adrese markfarm.rs@gmail.com ili telefonskim pozivom na 062332073. Ukoliko je pošiljka bez oštećenja slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu.

Cena dostave:

Za robu vrednosti preko 4.000 RSD dostava se ne naplaćuje. Troškove dostave za porudžbine u vrednosti ispod 4.000 RSD snosi kupac. Cena isporuke koju plaća kupac je 200 dinara ili u zavisnosti od mase paketa prema cenovniku kurirske službe (PDV uračunat). Ukoliko kupac izabere plaćanje pouzećem, postoji dodatni trošak za dostavu Vašeg novca prodavcu – otkupnina (1% od vrednosti pošilke). Ukoliko kupac izabere avansno plaćanje, npr. E-bankingom, trošak otkupnine se ne uračunava u trošak dostave.

Pišite nam

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing